Ajanvaraus:
040 6432772

Koirien hyvinvointikeskus
myös Facebookissa! Käy tykkäämässä.

Facebook

Back On Track

Hyvinvointia ihmisille, koirille ja hevosille

Back-on-Track hyvinvointituotteilla helpotusta lihas- ja nivelkipuihin

Back on Track tuotteet on kehitetty ikivanhojen aasialaisten hoitomuotojen, modernien tutkimusten ja ammattitaitoisen tekstiilinvalmistuksen tuloksena. Back on Track tuotteiden kangas on joko polyesteri- tai polypropyleenikangasta, jonka langat sisältävät keramiikkaa. Keramiikka heijastaa kehon lämmön infrapunan aaltopituudella, energiamuotona jolla tiedetään olevan kipua lieventävä vaikutus. Heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa ja nopeuttaa paranemista.

Apua kipuun ja jäykkyyteen

Jäykälle selälle tai kipeille hartioille löytyy lievitys selkävyön, kaulurin tai niskasuojan avulla. Nivelkipu helpottuu niska- tai polvisuojan avulla. Vaihtoehtoja on useita. Ihmisten tuotevalikoimasta löytyvät mm. pohjalliset ja sukat, alusasut, lyhyt- ja pitkähihaiset T-paidat, jopa tyynyliinat, lakanat ja petauspatjat. Kokeile luonnollista ja turvallista tapaa helpottaa kipuja.

Tuotteen käyttö

Back on Track tuotteita on erityisen hyvä käyttää verryttelyssä, treenauksessa tai lenkillä. Kangas tuntuu miellyttävältä ja lämmittää mukavasti. Tuotteita voidaan käyttää apuna lämmitettäessä lihaksistoa ennen harjoituksia. Lämmittäessään ne ehkäisevät rasitus- ja revähdysvammojen syntyä.

Tuotteet myymälästämme

Koirien takit, verkkoloimet ja fleecet sekä pedit löydät suoraan hyllystämme, samoin sääri- ja kinnersuojat.
Meillä pääset valitsemaan sopivan kokoisen tuotteen koirallesi.
Jos tarvitsemaasi kokoa ei löydy, tilaamme sen mielellämme.
Ihmistuotteista yleisimmät nivelsuojat, sukat, käsineet, kaulurit, huivit, minipeitot ym. löytyvät myymälästämme. Koko tuotevalikoima tilattavissa, samoin kuin kaikki hevostuotteet.