Koirasi parhaaksi

Luota ammattilaisiin!

– tuo koirasi
Koirien Hyvinvointikeskukseen!

Henkilökuntamme vahva eläintenhoidon osaaminen varmistaa oikean hoidon löytymisen koirallesi. Kun koiran hoitojakso on aloitettu, suunnitellaan hoitokertojen määrä ja tiheys koiran iän, kunnon, mahdollisen ongelman ja valitun hoitotavan mukaisesti. Hoitomenetelmänä saatetaan yksilöstä riippuen käyttää klassisen hieronnan lisäksi esim. Tellington touch –hoitomenetelmää, osteopaattista hierontaa, akupainantaa, fasciakäsittelyä, tai näiden yhdistelmiä, kylmä/lämpöhoitoja, laserhoitoja, TENS -sähköhoitoa tai infrapunahoitoa, akupunktiossa tarvittaessa sähkö- tai laser -akupunktiota. Uutuutena meillä myös Cryo -huippukylmähoidot! Menetelmän valitsee aina hoitava henkilö koiran kunnon ja tarpeen mukaan.

Koiran kuntoutukseen käytössämme on vesiterapia-allas ja koiran juoksumatto. Mielestämme koiran hoito on aina kokonaisuus, ei vain yksittäinen tapahtuma. Työskentelemme yhteistyössä usean eläinklinikan, ortopedin, eläinfysioterapeutin ja osteopaatin kanssa. Ohjaamme aina tarvittaessa hieronta-asiakkaamme näiden vastaanotolle.

Huolehdimme myös koiran käyttäytymiseen liittyvästä hyvinvoinnista. Palveluistamme löydät erilaisia kursseja ja luentoja, koirien käytösneuvontaa ja aktiivitunteja koirallesi.

Lisäksi monipuolinen, palveleva myymälämme: Meiltä Back-on-Track- nivelsuojat ja muut tuotteet (sekä koirille että ihmisille), erilaiset loimet koirille, sekä ravinteet, öljylisät ja vitamiinit lihas- ja nivelvaivojen hoidon tueksi. Myymälässämme runsaasti aktivointileluja ja erilaisia herkkuja sekä muita tarvikkeita. Käy paikan päällä tutustumassa! Tarvittaessa postitamme tuotteet. Myymälämme avoinna ma-to klo 9-19.

Voit harjoitella tilassamme edullisesti haluamanasi ajankohtana. Koulutustila on rauhallinen, syksyllä kuiva, talvella lämmin ja kesällä viileä tila harjoitella! Meille on kävelymatka juna- ja linja-autoasemalta. Älä värjöttele ulkosalla, vaan ota rohkeasti yhteyttä ja varaa oma aikasi!

Tila soveltuu myös esimerkiksi pentutapaamisiin, kokouksiin ja muihin ryhmäaktiviteetteihin. Katso lisää!

Koirallesi monipuolisia palveluita

Ota yhteyttä tai tule paikan päälle tutustumaan!
Osoitteemme on Postikatu 10, Järvenpää, Apteekin korttelissa.
Katso täältä aukioloaikamme ja sijaintimme.

OTA YHTEYTTÄ

Seuraa meitä: