Onko sinulla koiran käyttäytymisen kanssa haasteita?

Tarjoamme myös apuja koiran käyttäytymiseen, joka vaikuttaa koiran hyvinvointiin ja ”koiraperheeseen”. Palvelutarjonnassamme on koirien käytösneuvontaa sekä luentoja ja kursseja.

Käytösneuvonta on koiran ongelmallisen käytöksen takana olevien syiden selvittämistä ja ongelmien ratkaisemista.
Neuvonnan tavoitteena on parantaa omistajan ja koiran välistä yhteisymmärrystä ja arkielämän sujuvuutta. Käytösneuvojan luona vierailee paljon myös pentuja sekä harrastus- ja kilpakoiria.

Koirakolle laaditaan koulutussuunnitelma, jota lähdetään toteuttamaan yhdessä kouluttajan kanssa. Koiran ongelmasta riippuen käyntejä on yksi tai useampia. Jatkokäynnit ovat usein toivottavia, jotta varmistamme asioiden etenemisen.

Tyypillisimpiä syitä käytösneuvontaan hakeutumiselle ovat mm. pelkotilat, aggressiivisuus ja yksinolo- sekä hihnakäytösongelmat. Käytösneuvojan luona vierailee paljon myös pentuja sekä harrastus- ja kilpakoiria. Jokainen koira on yksilö, joten koiran kouluttamiseen ei ole olemassa yhtä oikeaa tapaa. Tämän vuoksi käytösneuvojan on äärimmäisen tärkeää nähdä koira ja päästä keskustelemaan omistajan mieltä askarruttavasta ongelmasta. Näin voimme yhdessä laatia juuri kyseiselle koirakolle sopivan koulutussuunnitelman.

Jaa käytösneuvonta

Käytösneuvonta-koirille-Koirien-hyvinvointikeskus
Käyttäytyminen

Ota yhteyttä tai tule paikan päälle tutustumaan!
Osoitteemme on Postikatu 10, Järvenpää, Apteekin korttelissa.
Katso täältä aukioloaikamme ja sijaintimme.

Haluatko pysyä ajan tasalla tarjouksista, koulutuksista ja tapahtumista? Tilaa uutiskirjeemme!

    Seuraa meitä:

    https://www.facebook.com/KoirienHyvinvointikeskus
    https://www.instagram.com/koirienhyvinvointikeskus/