Luota ammattilaisiin!

Henkilökuntamme vahva eläintenhoidon osaaminen varmistaa oikean hoidon löytymisen koirallesi. Kun koiran hoitojakso on aloitettu, suunnitellaan hoitokertojen määrä ja tiheys koiran iän, kunnon, mahdollisen ongelman ja valitun hoitotavan mukaisesti. Hoitomenetelmänä saatetaan yksilöstä riippuen käyttää klassisen hieronnan lisäksi esim. Tellington touch –hoitomenetelmää, osteopaattista hierontaa, akupainantaa, fasciakäsittelyä, tai näiden yhdistelmiä, kylmä/lämpöhoitoja, laserhoitoja, TENS -sähköhoitoa tai infrapunahoitoa, akupunktiossa tarvittaessa sähkö- tai laser -akupunktiota. Menetelmän valitsee aina hoitava henkilö koiran kunnon ja tarpeen mukaan.

Koiran kuntoutukseen käytössämme on vesiterapia-allas ja koiran juoksumatto. Mielestämme koiran hoito on aina kokonaisuus, ei vain yksittäinen tapahtuma. Työskentelemme yhteistyössä usean eläinklinikan, ortopedin, eläinfysioterapeutin ja osteopaatin kanssa. Ohjaamme aina tarvittaessa hieronta-asiakkaamme näiden vastaanotolle.

Huolehdimme myös koiran käyttäytymiseen liittyvästä hyvinvoinnista. Palveluistamme löydät paljon erilaisia kursseja ja luentoja, koirien käytösneuvontaa ja aktiivitunteja koirallesi.

Hyvinvointikeskuksesta löydät itsellesi ja koirallesi Back-on-Track- sekä monet muut laatutuotteet. Valikoimassamme on runsaasti aktivointileluja ja erilaisia herkkuja. Hyllystämme löytyvät mm. nivelravinteet, öljylisät ja vitamiinit hoitojen tueksi. Käy paikan päällä tutustumassa!

Ota yhteyttä tai tule paikan päällä tutustumaan!
Osoitteemme on Postikatu 10, Järvenpää, Apteekin korttelissa.
Katso täältä aukioloaikamme ja sijaintimme.

OTA YHTEYTTÄ

Seuraa meitä: