Ajankohtaisia asiota

TOIMIMME NORMAALISTI!

Työpäivämme ovat muuttaneet muotoaan koronan takia. Meillä desinfioidaan mahdollisuuksien mukaan kaikki pinnat, kahvat, pankkikorttilaitteet jne jokaisen asiakkaan jälkeen. Tämä lisää tietenkin valtavasti työmäärää asiakaspalvelutyössä ja aiheuttaa haasteita aikataulussa pysymiselle. Kaikki on kuitenkin sujunut hyvin, ja myös erikoisjärjestelyt (koirien hakeminen kotoa tai ulkoa ja erilaiset maksu/laskutusjärjestelyt) olemme saaneet sujumaan hyvin.
Kaikkein tärkeintä tässä tilanteessa on nyt huolellinen siivous ja desinfiointi sekä se, että me säilymme terveinä ja työkykyisinä.

Toivomme poikkeuksellisessa tilanteessa asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Pidämme etäisyyttä toisiimme. Toivomme myös, että asiakkaamme pesevät kätensä huolellisesti tullessaan hoitotiloihimme. Kiitos!

Trimmaaja löytynyt!

Olemme toivottaneet Sinin lämpimästi tervetulleeksi, ja hommat ovat lähteneet erittäin hienosti käyntiin. Saimme tiimiimme reippaan ja tarmokkaan jäsenen!

Trimmaus

Koirien Hyvinvointikeskuksen tiimi kiittää Medanta Oy:tä yhteistyöstä.

Medanta turvaa meidät toimivilla työvaatteilla, joissa erityisen tärkeää on antimikrobinen ominaisuus! Tämä auttaa osaltaan myös infektioiden torjumisessa.

Tiimimme-Koirien-hyvinvointikeskus

Koulutustilamme on vuokrattavissa vapaata harjoittelua varten!

Voit harjoitella tilassamme edullisesti haluamanasi ajankohtana:

18€ / harjoituskerta
10x kortti 160€
kuukauden harjoittelu (max 2 krt/vko) 120€

Tiedustelut ja varaukset p. 040-643 2772.
Tila käytettävissä pääsääntöisesti aukiolo-aikoinamme,
etukäteen sovitusti myös muina aikoina.

Ota yhteyttä tai tule paikan päällä tutustumaan!
Osoitteemme on Postikatu 10, Järvenpää, Apteekin korttelissa.
Katso täältä aukioloaikamme ja sijaintimme.

OTA YHTEYTTÄ

Seuraa meitä: