Ajankohtaisia asiota

TOIMIMME NORMAALISTI!

Työpäivämme ovat muuttaneet muotoaan koronan takia. Meillä desinfioidaan mahdollisuuksien mukaan kaikki pinnat, kahvat, pankkikorttilaitteet jne jokaisen asiakkaan jälkeen. Tämä lisää tietenkin valtavasti työmäärää asiakaspalvelutyössä ja aiheuttaa haasteita aikataulussa pysymiselle. Kaikki on kuitenkin sujunut hyvin, ja myös erikoisjärjestelyt (koirien hakeminen kotoa tai ulkoa ja erilaiset maksu/laskutusjärjestelyt) olemme saaneet sujumaan hyvin.
Kaikkein tärkeintä tässä tilanteessa on nyt huolellinen siivous ja desinfiointi sekä se, että me säilymme terveinä ja työkykyisinä.

Toivomme poikkeuksellisessa tilanteessa asiakkailtamme kärsivällisyyttä. Pidämme etäisyyttä toisiimme. Toivomme myös, että asiakkaamme pesevät kätensä huolellisesti tullessaan hoitotiloihimme. Kiitos!

Trimmaaja löytynyt!

Olemme toivottaneet Sinin lämpimästi tervetulleeksi, ja hommat ovat lähteneet erittäin hienosti käyntiin. Saimme tiimiimme reippaan ja tarmokkaan jäsenen!

Tytti-Kuusi

Koirien Hyvinvointikeskuksen tiimi kiittää Medanta Oy:tä yhteistyöstä.

Medanta turvaa meidät toimivilla työvaatteilla, joissa erityisen tärkeää on antimikrobinen ominaisuus! Tämä auttaa osaltaan myös infektioiden torjumisessa.

Tiimimme-Koirien-hyvinvointikeskus

Koulutustilaamme on myös mahdollista vuokrata vapaata harjoittelua varten.
Kysy lisää 040 643 2772!

Ota yhteyttä tai tule paikan päällä tutustumaan!
Osoitteemme on Postikatu 10, Järvenpää, Apteekin korttelissa.
Katso täältä aukioloaikamme ja sijaintimme.

OTA YHTEYTTÄ

Seuraa meitä: