Erilaisia kursseja alkaen pentukoulusta…
aina koiratanssiin, Hoopersiin ja hajutyöskentelyn harjoitteluun!

Huolehdimme myös koiran käyttäytymiseen liittyvästä hyvinvoinnista. Palvelutarjonnassamme on erilaisia kursseja pentukoulusta arkitottelevaisuuteen, temppukoulusta koiratanssiin, näyttelykoulutuksista hajutyöskentelyyn, Rallytokoon, Hoopersiin ja käytösneuvonnan yksityistunteihin.

Kurssitarjonnastamme löydät mielenkiintoisia kursseja koirasi kanssa harjoitteluun.
Jos ei sopivaa valmiskurssia löydy, voit aina osallistua räätälöidylle pienryhmäkurssille, jossa sinä saat itse vaikuttaa harjoiteltaviin aiheisiin.

Kurssitarjontaamme täydentävät mielenkiintoiset luennot, joilta saat hyödyllistä tietoa monista eri aiheista. Luentoajat ilmoitamme erikseen. Luentoja on muun muassa peruskoulutuksesta ja eläinten virikkeistämisestä, pennun liikunnasta ja ensiavusta. Luentoaiheita saa myös toivoa. 

Koulutustilamme on vuokrattavissa vapaata harjoittelua varten!

Voit harjoitella tilassamme edullisesti haluamanasi ajankohtana.

Koulutustila on rauhallinen, syksyllä kuiva, talvella lämmin ja kesällä viileä tila harjoitella! Älä värjöttele ulkosalla, vaan ota rohkeasti yhteyttä ja varaa oma aikasi!

Tila soveltuu myös esimerkiksi pentutapaamisiin, kokouksiin ja muihin ryhmäaktiviteetteihin. 
Katso lisää tästä!

Koulutustila nyt helposti varattavissa netin kautta:

Jaa kursseista tietoa

koulutustila

Kursseista infoa:

Koulutuksesta vastaavat rautaiset ammattilaiset. Marjaana, Marja, Ragni ja muut kouluttajamme omaavat vuosien kokemuksen ja vahvan koulutustaustan omille osaamisalueilleen. Eläintenkouluttajan AT suorittanut Marjaana on myös toiminut ohjaajana monille tutkintoon harjoitteleville kouluttajaopiskelijoille.

Kaikissa koulutuksissamme noudatetaan eettisiä sääntöjä. Lue lisää kouluttajistamme tiimimme-sivulta.
Lue lisää Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisistä säännöistä.

Kurssit toteutetaan pienryhminä, jolloin jokaiselle osallistujalle on taattu aikaa yksilölliseen ja oman tason mukaiseen ohjaukseen. Muilla kursseilla, paitsi torstain iltaryhmissä ja pentupainissa, koirakot osallistuvat koulutukseen lähtökohtaisesti yksitellen, jolloin muut koirat odottavat esim. autoissaan. Kursseille saa halutessaan ottaa mukaan veloituksetta myös toisen perheenjäsenen, joka osallistuu koiran kouluttamiseen! (Ei koske valmennusryhmiä.)

Kursseillamme ja kurssitilojen läheisyydessä saatat nähdä muita kursseille osallistuvia koirakoita. Mikäli oma koirasi tarvitsee tilaa, voit sitoa sen hihnaan keltaisen nauhan merkiksi muille. Annathan itsekin tilaa keltaista nauhaa kantaville!

Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä. Kurssille tai valmennuksen lähipäivään ei voi osallistua koiran kanssa, jolla on (tai jonka perheen toisella koiralla on) tarttuva tauti, kuten ripuli, kennelyskä, nenäpunkki tmv. Mikäli koiralla on / on ollut tarttuva tauti, tulee sen (ja perheen muiden koirien) olla oireeton vähintään kaksi viikkoa ennen koulutukseen osallistumista. Juoksuinen narttu saa osallistua kursseille tunnin viimeisenä, juoksupöksyt jalassa.

Kaikille kursseille ja luennoille ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen tytti.kuusi@koirienhyvinvointikeskus.fi tai alapuolella olevalla lomakkeella.

  Katso kurssimme:

  Tästä kaikki alkaa! Kurssi sopii sinulle ja koirallesi, olit sitten koti- tai harrastuskoiran omistaja. Pentukurssilla opetetaan jokaisen koiran perusasioita, kuten kontaktia, rauhoittumista, tottelevaisuusliikkeiden perusteita (istu, maahan, seiso), luoksetuloa, kaunista hihnakäytöstä ja oikea-aikaista palkitsemista. Pentukurssilla korostetaan koiran omaa oivaltamista, eettisesti kestävää koiran käsittelyä ja positiivista vahvistamista. Kurssi on tarkoitettu 2-6 kk ikäisille koirille, mutta ikäraja ei ole mitenkään ehdoton. Tällä kurssilla opit perusvalmiudet jatkaaksesi eri koiraharrastusten harjoittelemista. Pentukurssiin kuuluu myös kirjallista materiaalia.

  Kurssien alkamisajankohdat:

  15.8.2024 to klo 16.00
  15.8.2024 to klo 17.00

  12.9.2024 to klo 16.00
  12.9.2024 to klo 17.00

  Opetusaika 45 min x 4 kertaa.

  Kurssihinta:   100 € / kurssi / pentu
  Kouluttajana Marjaana

   

   

   

  Tuntuuko kuntosi heikentyneen? Tasapaino horjahtelee ja keskikehoon on kertynyt ylimääräistä?

  DOBO – koiran ja ohjaajan yhteinen liikuntalaji. 

  Dobo kehittää sekä koiran että ohjaajan tasapainoa, koordinaatiota ja syvää lihaksistoa. Ohjaajalle Dobo on tehokasta sekä kiinteytysjumppana että kestovoimaharjoitteluna. Myös liikkuvuus paranee Doboa harjoitettaessa. Ihmisen ikääntyessä tasapainolla on erittäin tärkeä elämänlaatua ylläpitävä merkitys, ja ryhti puolestaan mahdollistaa oikeanlaiset liikeradat ja ehkäisee jumeja.

  Dobossa edetään tasapainolautojen ja pallojen päälle pikkuhiljaa. Liikkeet ovat yllättävän haastavia ja vaativia koirille (ja toki myös omistajalle). Koiraa ei pakoteta pallon päälle, vaan edetään koiran mukaan, palkiten pienistä edistysaskelista. Suurin virhe Doboa harjoitellessa on usein kärsimättömyys ja liika harjoittelu.

  Minkälaisen koiran kanssa voi Doboa harrastaa?

  Dobo sopii harrastuksena hyvin erilaisille koirille. Maltillisesti harjoitellen laji sopii erinomaisesti esimerkiksi nuorelle koiralle, jonka kehon hallinta on vasta kehittymässä, ja ryhti ja kehon lihastuki halutaan mahdollisimman vahvaksi. Iäkkäämmän koiran harrastuksena Dobo on mukava ja hyödyllinen, kun vauhdikkaammat lajit ovat jo taakse jäänyttä elämää. Yhteinen tekeminen vahvistaa koiran ja ohjaajan välistä suhdetta.

  Tunnin kulku

  Ennen Dobotuntia lämmitellään koira (ja koiran omistaja). Näin valmistetaan molempien mieliala yhteistyöhön ja sujuvaan treeniin. Lämmittelyllä saadaan verenkierto vilkastumaan ja lämmitellään lihaksistoa. Tunnin aluksi tehdään vielä lämmittelyliikkeitä, jotta vältämme harjoittelun aiheuttamia traumoja.

  Dobotunnin aikana on tärkeää, että tekeminen on mukavaa ja kaikilla on hauskaa. Niin fyysinen treenaaminen tapahtuu ihan huomaamatta. Dobotreenaaminen on koiralle hyvin väsyttävää, koska koira joutuu keskittymään tekemiseen tiiviisti. Siksi suositeltava aika pallon päällä on kohtuullisen lyhyt, ja harjoittelun lomassa tunnilla pidetään taukoja ja juotetaan koiraa.

  Dobo on rekisteröity tuotemerkki, ja sitä saavat käyttää kaikki dobokoulutusohjaajakurssin käyneet suoritettuaan hyväksytysti loppukokeen.

  Lue lisää artikkelista -> Mitä on Dobo?

  Dobo -kurssit alkaen keväällä 2024:
  hinta 140€ / 5 krt

  Dobo -yksityistunnit:
  hinta 75€

  Ohjaaja:
  Dobo -koulutusohjaaja, koirahieroja, liikunnanohjaaja ja valmentaja Tytti Kuusi

  dodo

   

  Arkitottelevaisuuskurssilla opetellaan erilaisia arjen taitoja, kuten esimerkiksi käsittelyä ja hoitotoimenpiteitä, hihnassa kulkemista, toisten koirien ja muiden mahdollisten häiriöiden ohittamista, malttamista, erilaisia tukitaitoja (omalle pedille menemistä, istumista, maahan menoa, paikalla olemista). Jokainen kurssi muokkautuu osallistujien tarpeiden ja toiveiden mukaan, joten tällä kurssilla voidaan harjoitella kaikenlaisia asioita tai ratkoa arjen haasteita. Kurssi on hyvä jatko pentukurssille tai muuten vaan arkitaitojen kertaukseksi.

  Kurssien alkamisajankohdat:

  11.4.2024 to klo 20.00

  Opetusaika 45 min x 4 kertaa

  Kurssihinta:   100 € / kurssi

  Kouluttajana Marjaana

   

  arkitottelevaisuus

  Arkitottelevaisuu-koira-vetää

  Hyvä jatko pentukurssin jälkeen. Tarkoitettu 5kk-2v koirille. Kurssilla tehdään syventäviä harjoituksia pentukurssilla opittuihin taitoihin, tutustutaan muutaman harrastuslajin (Rally-toko, koiratanssi, toko/tottis, agility) liikkeisiin ja opetellaan arjen hallintataitoja. Kurssilaisten tarpeet ja toiveet otetaan huomioon, joten jokainen teinikurssi muokkautuu jossain määrin omanlaisekseen kokonaisuudeksi.

  Kurssit:

  12.9.2024 to klo 20.00

  Opetusaika 45 min x 4 kertaa

  Kurssihinta: 100 € / 4 krt

  Kouluttajana Marjaana

  Temppu/aktivointi-kurssi, sopii myös koiratanssitemppujen ja -positioiden harjoitteluun kaikille koirille. 

  Tiesitkö että koira voi oppia satoja erilaisia temppuja ja liikkeitä? Temppukurssilla opetellaan erilaisia temppuja (myös osallistujien toiveiden mukaisesti), erilaisia liikkeitä, harjoitellaan toiveiden mukaan esimerkiksi koiratanssitemppuja ja niiden yhdistelemistä, erilaisia seuraamispositioita ja niiden yhdistelmistä osallistujien toiveiden mukaan. Opettelemme tapoja aktivoida koiraa tekemisen kautta. Harjoitellaan myös koiran oma-aloitteisuutta ja oivaltamista, erinomaisia harjoituksia myös omistajan hoksottimille. Tälle kurssille ei tarvita ennakko-osaamista ja harjoitukset voidaan muokata sopiviksi kaikille koirille rotuun tai ikään katsomatta.

  Tästä saat valmiuksia moneen harrastukseen tai ihan vaan vinkkejä kotiaktivointiin.

  Kurssihinta: 100 € / kurssi

  Kouluttajana Marjaana

   

  Temppu/koiratanssi-kurssi, sopii yksittäisten temppujen, kuten esimerkiksi koiratanssitemppujen ja -positioiden harjoitteluun kaikille koirille.
  Kurssilla opetellaan erilaisia temppuja ja seuraamispositioita ja niiden yhdistelemistä osallistujien toiveiden mukaan. Tästä saat valmiuksia koiratanssiharrastukseen tai ihan vaan vinkkejä kotiaktivointiin.

  Kurssien alkamisajankohdat:

  15.8.2024 to klo 18.00
  15.8.2024 to klo 19.00

  12.9.2024 to klo 18.00
  12.9.2024 to klo 19.00

  Opetusaika 60 min x 4 kertaa (tai viikonlopun teemakurssi)

  Kurssihinta:   100  € / neljä kertaa
  Kouluttaja Marjaana

  KOIRATANSSIN TEHOVIIKONLOPPU / INTENSIIVIKURSSI TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2024

    Marjaana-Lohivirta

  Sekatreenikurssi  ”uusi vuosi, uudet kujeet”.  Kurssilla syvennetään pentukurssilla opittuja asioita ja kokeillaan eri lajien liikkeitä sekä opetellaan yleisiä, arki- ja harrastuslajeihin liittyviä asioita.

  Kurssin aloituspäivä ilmoitetaan myöhemmin.

  Opetusaika: 45 min x 4 kertaa.

  Kurssihinta:   100  € / neljän kerran kurssi.

  Kouluttajana Marjaana

  Nosework kehitettiin alun perin Amerikassa rescuekoirien aktivointiin, mutta laji levisi nopeasti erilaisten koiranomistajien keskuuteen. Se sopii kaikille koirille ja ohjaajille rotuun tai kokoon katsomatta. Laji ei vaadi koiralta tai ohjaajalta mitään erikoistaitoja ja sitä on helppo harjoitella myös yksin kotona, pihalla, mökillä silloin, kun se itselle sopii. Se on loistava keino tarjota koiralle tekemistä käyttämällä nenäänsä eikä treenaamiseen tarvita erityistä ryhmää tai paikkaa. Vuoden 2020 alusta nosework on myös virallinen kilpailulaji. 

  Aluksi koira opetetaan etsimään eukalyptuksen hajua (harjoituksissa käytetään eukalyptus-hydrolaattia eli vesipohjaista laimeaa nestettä). Harjoitukset tehdään jokaiselle koiralle sopiviksi ja kurssin ohjelmaan kuuluu myös etukäteen tehtäviä esitehtäviä.

  Nosework sopii myös aroille koirille tai niille, joiden on vaikea toimia ryhmässä. Kurssilla harjoitukset tehdään yksi koira kerrallaan ja ihmisten määrää voidaan rajoittaa helposti niin, että pelkästään kurssin ohjaaja on paikalla. 

  Kurssikertoja on neljä ja niiden aikana koira tekee 2-3 harjoittelukertaa ja välillä lepää tauolla autossa tai omistajan kanssa ulkona. Kurssilla saat valmiudet harjoitella noseworkia itsenäisesti oman koirasi kanssa, opit lajin alkeet ja voit jatkaa harjoittelua jatkoryhmissä ja lisäksi opit paljon omasta koirastasi. Nosework voi auttaa arkaa tai varovaista koiraa rohkeammaksi, opettaa kärsivällisyyttä ja pitkäjänteisyyttä sekä koiralle että omistajalle ja tarjoaa mielekästä tekemistä.

  Opetuksessa käytämme positiivista vahvistamista ja koiran omaa oivaltamista. Pääosassa on koira ja saamme aitiopaikalta ihailla sen nenänkäyttöä ja ihmeellistä hajuaistia.

  Katso video.

  Kurssien alkamisajankohdat:

  23.5.2024 to klo 20.00

  Opetusaika: 45 min x 4 kertaa

  Kurssihinta: 110 € / 4 krt

  Kouluttajana Marjaana

   

  nosework

  Ihana, vauhdikas UUTUUS nyt meillä! Hoopers (hooper-agility) on nopeasti saavuttanut suosiota Suomessa. Laji sopii agilityn alkeisharjoitteluun ja myös senioreille, jotka ovat jääneet eläkkeelle agilitystä, eivätkä enää mielellään hyppää esteitä.

  Hoopers on agilityn kaltainen vauhdikas ratalaji, jossa koira suorittaa rataa kentällä juosten. Perusesteitä ovat vanne eli puolikaaren muotoinen portti, putki ja kierrettävä tynnyri. Esteet ovat lähellä toisiaan ja putket lyhyempiä ja suoria, ja koiraa pyritään ohjaamaan kauempana kuin agilityssa. Esteet ovat pääosin läpi juostavia tai kierrettäviä ja siksi Hoopers soveltuukin sellaisille koirakoille, jotka syystä tai toisesta eivät voi tai halua harrastaa agilitya. Hoopersin esteet ja radat ovat turvallisempia ja linjoissa tavoitellaan koiran luonnollista liikkumista ilman äkkijyrkkiä käännöksiä. Näin harrastaminen on mahdollista myös iäkkäille ja fyysisesti rajoittuneille koirille.

  Lajissa on hienoa nähdä, miten koirat nauttivat tekemisestä. Koirat saavat purkaa liikkumisen riemua yhdessä ohjaajan kanssa. Jokainen koirakko voi harrastaa lajia huvittelumielessä tai tähdätä tulevaisuudessa kisaradoille. Hoopers myös parantaa koiran valmiuksia agilityyn, syventää suhdetta ohjaajaan ja toisaalta tukee koiran itsenäistä työskentelyä.

  Kurssit: 

  27.3.2024 ke klo 17.00
  27.3.2024 ke klo 18.00
  27.3.2024 ke klo 19.00 

  Kurssihinta:   139€ / 5 krt

  UUTTA! Hoopersin KOKEILUTUNNIT! Hinta 28€

  Kurssipaikkana toimii Koirien Hyvinvointikeskuksen koulutustila.

  Kouluttajana Ragni Christiansson-Sarasto

  Tiedustelut ja ilmoittautumiset puh/txt 040-643 2772 tai yhteydenottolomakkeella (Ilmoittautuminen, yllä). Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

  Keväisin kurssit järjestetään isolla, aidatulla ja valaistulla Kyrolän kentällä.

  – sisältö: tutustutaan rally-tokon alokasluokan (ALO) kyltteihin, käydään läpi rally-tokon ”perus-periaatteita” ja kylttien suoritusohjeita sekä suoritetaan lyhyitä rally-tokoratoja kunkin koirakon tason mukaan

  – kenelle: kurssi sopii kaikille, mitään ennakkotietoja tai -taitoja lajista ei tarvita – koiran olisi kuitenkin hyvä olla tottunut muihin koiriin siten, että pystyy treenaamaan / keskittymään muiden koirien kanssa samassa tilassa

  – varusteet koiralle: panta tai valjaat (ei kuristava/ puolikuristava), lyhyehkö yksinkertainen talutin, paljon herkkuja (sellaisia nameja, joita on helppo syöttää kädestä) tai lempilelu, odotteluhetkiä varten makuualusta tai pienelle koiralle kevythäkki
  – varusteet ohjaajalle: utelias ja innostunut mieli, sisäkengät tai -tossut

  14.5.2024 ti klo 18.00

  Kurssihinta:   148€ / 1 + 5 krt (Ensimmäinen kerta teoriatunti ilman koiraa)

  UUTTA! Rally-tokon KOKEILUTUNNIT klo 18! Hinta 25€

  Kouluttajana toimii Marja Uusitalo.

  – sisältö: opetellaan rally-tokossa vaadittuja tehtäviä ja hiotaan suorituksia kohti kisavalmista tekemistä, keskitytään enemmän tekniikkaan ja opetellaan tehtävien oikeita suorituksia lyhyiden rally-tokoratapätkien avulla, räätälöidään sisältöä kunkin koirakon tarpeiden mukaisesti – mietitään harjoitukset kunkin teeman osalta koirakon tason mukaan

  kenelle: kurssi sopii koirakoille, jotka jo tuntevat lajia ja tähtäävät kisoihin jollakin aikavälillä, koiran tulisi olla tottunut muihin koiriin siten, että pystyy treenaamaan / keskittymään muiden koirien kanssa samassa tilassa, koiran olisi hyvä omata joitain perustaitoja (seuraamisen alkeet, istu – maahan yms.)

  – varusteet koiralle: panta tai valjaat (ei kuristava/puolikuristava), lyhyehkö yksinkertainen talutin, paljon herkkuja (sellaisia nameja, joita on helppo syöttää kädestä) tai lempilelu, odotteluhetkiä varten makuualusta tai pienelle koiralle kevythäkki

  – varusteet ohjaajalle: utelias ja innostunut mieli, sisäkengät tai -tossut

  14.5.2024 ti klo 19.00

  Kurssihinta:  148€ / 6 krt

  Kouluttajana toimii Marja Uusitalo.

  Koirien Hyvinvointikeskuksessa, kurssi suunnattu kisaaville koirakoille, joilla on jo taustaa Rallytokossa.
  Tehoharjoittelun teemat:

  • Puolenvaihdot rally-tokossa
  • Mestariluokan tehtävien tekniikkatreeni (mm. merkille lähetys, edessä peruutus)
  • Käännökset ja takapään käyttö Rally-tokossa
  • Koira oikealla puolella tehtävät liikkeet

  Kunkin teeman harjoitteluaika noin 1,5 tuntia. Teematunneilla keskitytään yksittäisten tehtävien oikeaan suoritustekniikkaan.
  Halutessasi voit ilmoittautua useampaan teemaan (max 2 kpl) joko samalle tai eri päiville.

  Yhden teemakurssin hinta 55 €, kahden teeman osallistumismaksu yht. 100 €

  Ensimmäinen kerta ilman koiraa, jolloin kouluttaja neuvoo ja käy kurssilaisten kanssa läpi asioita mm. koiran elekieleen, kommunikointiin ja koiran tarpeisiin liittyen. Seuraaville kerroille pääsevät pennutkin mukaan.

  Pentupainit on tarkoitettu 2-12 kk vanhoille pennuille turvallista sosiaalistamista ja temmellystä varten. Leikin lomassa pentuja kutsutaan omistajan luo rauhoittumaan ja näin harjoitellaan samalla myös kontaktin ottamista omistajaan. Painien tuoksinassa voit myös kysyä koulutusvinkkejä kouluttajaltamme, joka tarkkailee pentujen käyttäytymistä ja luo raamit turvalliselle toiminnalle.
  Kouluttaja jakaa painijat eri ryhmiin pentujen koon ja luonteen mukaisesti. Alle 12 -viikkoisilta ei vaadita rokotustodistusta. Sitä vanhempien tulee olla rokotettu normaalin rokotusohjelman Pemukaisesti. Painiryhmään mahtuu viisi pentua. 

  Pentupainiin kuuluu myös kirjallista materiaalia.

  Opetusaika 45 min x 5 kertaa

  Kurssihinta: 110 € / 1 + 4 krt / pentu (1. krt ohjaajille ilman koiraa)

  Seuraavaa koulutusajankohtaa ei toistaiseksi ole tiedossa.

  Kurssilla harjoitellaan kontaktia, lähellä pysymistä sekä hihnassa kävelyä. Keskitymme koiran kehumiseen ja palkkaamiseen sekä niiden ajoitukseen. Osa kurssista harjoitellaan ulkona, jotta saamme myös hihnassa kävelyä ja ympäristön häiriöitä harjoitteluun. 

  Opetus 45 min x 4 kertaa.

  Kurssihinta:   100  € / neljän kerran kurssi.

  Seuraavaa koulutusajankohtaa ei toistaiseksi ole tiedossa.

  Koiran käsittely -kurssilla harjoittelemme hoitotoimenpiteitä. Koira tottuu tilanteisiin, joissa tutkitaan hampaat ja korvat, tehdään turkinhoitoa, kuumeen mittaamista, leikataan kynsiä jne. Opetamme koiraa mukavasti, positiivisin menetelmin.

  Opetusaika 45 min x 2 kertaa

  Kurssihinta:  60  € / 2 krt

  Kurssiajankohdat ilmoitetaan myöhemmin.

  Näyttelykurssi kaikille koirille, sopii myös käsittelyyn totuttamiseen.

  Näyttelykurssilla opetellaan koiran rento ja luonnollinen esittäminen näyttelyssä. Kurssilla voidaan myös paneutua mahdollisiin ongelmiin, kuten tuomarin väistelyyn. Näyttelykurssi sopii kaikille koirille, koska harjoitukset tehdään yksilöllisesti riippumatta koiran tai omistajan näyttelykokemuksesta. Sopii myös koirille, joiden kanssa halutaan harjoitella käsittelyä ja hoitotoimenpiteitä, trimmaamista tai muuta koskemiseen liittyvää asiaa positiivisen vahvistamisen keinoin. Kurssin tavoitteena on rennosti esiintyvä koira, jonka käsittely on mukavaa sekä omistajalle, tuomarille, että koiralle itselleen.

  Opetusaika 45 min x 4 kertaa

  Kurssihinta:   100 € / kurssi

  Kouluttajana Marjaana

  Kurssiajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

  Tällä kurssilla harjoittelemme kontaktia koiran kanssa ja erilaisia tapoja palkita koiraa.  Etsimme yhdessä keinoja, jotka sopivat parhaiten juuri sinun koirallesi. Harjoittelemme koiran kanssa leikkimistä, ja siten rakennamme vankan pohjan kaikkeen muuhun harjoitteluun.

  Opetusaika 60 min x 4 kertaa / tai viikonlopun teemakurssi

  Kurssihinta:   100  € / neljän kerran kurssi.
  Viikonloppukurssin hinta ilm. myöhemmin.

  Seuraavaa koulutusajankohtaa ei toistaiseksi ole tiedossa. 

   

  Käytöskonsultaatio on yksityiskoulutusta, joka on räätälöity juuri sinun ja koirasi tarpeiden mukaan. Konsultaatio on tarpeellista silloin, kun tarvitset koirasi kanssa yksilöllistä ohjausta esimerkiksi ongelmakäytösten ratkaisemisessa tai jonkun hankalamman asian opettelussa. Ennen käytöskonsultaatiota täytät ennakkotietolomakkeen, jonka pohjalta kouluttajamme suunnittelee juuri teille sopivan koulutuskokonaisuuden.

  Käytösneuvontaa antaa ammattitutkinnon suorittanut ja Suomen Eläintenkouluttajien eettisiin sääntöihin sitoutunut eläintenkouluttaja.

  Käytöskonsultaatioon ilmoittautuminen ajanvarauksella puhelimitse tai sähköpostilla. Ajat torstaisin klo 11-15.30, tai mahdollisuuksien mukaan illalla kurssien jälkeen.

  Hinta  85  € / h.

  Kouluttajana Marjaana

  Ongelmakoirakonsultaatio on yksityiskoulutusta, joka on räätälöity juuri sinun ja koirasi tarpeiden mukaan. Konsultaatio on tarpeellista silloin, kun tarvitset koirasi kanssa yksilöllistä ohjausta ongelmakäytösten ja pulmatilanteisen ratkaisemisessa tai arki ei ota sujuakseen. Ennen ongelmakoirakonsultaatiota täytät ennakkotietolomakkeen, jonka pohjalta kouluttajamme suunnittelee henkilökohtaisen koulutuskokonaisuuden.

  Käytösneuvontaa antaa ammattitutkinnon suorittanut ja Suomen Eläintenkouluttajien eettisiin sääntöihin sitoutunut eläintenkouluttaja.

  Ongelmakoirakonsultaatiota kotikäynteinä ajanvarauksella pääsääntöisesti torstaisin, kurssipäivinä klo 11-15.30. Päivä- ja iltapäiväaikoja ennen illan kursseja.

  Kotikäynnit 150 € / 60 min (Järvenpään lähialue)

  Kouluttajana Marjaana

  Yksityistunnit torstaisin ennen kursseja tai klo 21-22! Yksityistunteja sekä kurssiaiheista että omien toiveiden mukaisesti.

  Hinta:   85  € / 60 min.

  Varaa aika etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.

  Kouluttajana Marjaana

  Kurssi-ja-luentto

  Yksityistunnit torstaisin ennen kursseja tai klo 21-22! Yksityistunteja sekä kurssiaiheista että omien toiveiden mukaisesti.

  Hinta:   85 € / 60 min.

  Varaa aika etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.

  Kouluttajana Marjaana

  Ota yhteyttä tai tule paikan päälle tutustumaan!
  Myymälämme on osoitteessa Mannilantie 51, Järvenpää, koulutustilamme vastapäisessä korttelissa osoitteessa Postikatu 10, Järvenpää.


  Katso täältä aukioloaikamme ja sijaintimme.

  Seuraa meitä:

  https://www.facebook.com/KoirienHyvinvointikeskus
  https://www.instagram.com/koirienhyvinvointikeskus/