Koirasi nautii ja hyötyy hieronnasta

Koirahieronnalla voidaan nopeuttaa trauman tai leikkauksen jälkeistä koiran kuntoutumista, auttaa urheilukoiraa parempiin suorituksiin ilman vammoja, tai helliä ja tuoda hyvää oloa kotikoiralle.

Koiran hieronta voi olla itsenäinen hoito, osana terveen urheilukoiran lihashuoltoa. Tavoitteena on tukea suorituksen jälkeistä palautumista sekä lisätä hyvinvointia. Hieronnalla voidaan myös ennaltaehkäistä lihasvammojen syntyä.

Sairaan tai vammautuneen koiran hieronta on osa sen paranemista jouduttavaa kuntoutusta.

Yleisiä syitä koiran hieronnalle ovat lihaskireyksien ja -jännitysten vähentäminen, lihasten joustavuuden ylläpito ja lisääminen sekä voimantuoton palauttaminen. Hierottaessa lihas rentoutuu, verenkierto ja aineenvaihdunta tehostuu. Lihaksiin kertyneet kuona-aineet saadaan näin liikkeelle ja poistumaan lihaksista. Hieronta vähentää turvotusta ja kipua sekä ylläpitää notkeutta ja koordinaatiota. Koiran liikkuminen helpottuu ja olo paranee.

Hyvinvointikeskuksessa koiraasi hieroo aina ammattitutkinnon suorittanut koirahieroja, tai opiskelijatyönä oppisopimuksella koirahierojan näyttötutkintoon tähtäävä opiskelija.

Hoidamme kaiken ikäisiä koiria ikääntyneistä leikkauksesta kuntoutuvia koiria ja myös huippu menestyneitä kisakoiria, joiden täytyy olla hyvässä kunnossa. Tutustu palveluihimme ja soita jos jäi joku asia askarruttamaan ja haluat lisätietoa.

Ota yhteyttä tai tule paikan päällä tutustumaan!
Osoitteemme on Postikatu 10, Järvenpää, Apteekin korttelissa.
Katso täältä aukioloaikamme ja sijaintimme.

OTA YHTEYTTÄ

Seuraa meitä: