Hyvinvointia ihmisille, koirille ja hevosille

Tervetuloa Koirien Hyvinvointikeskukseen!

Back-on-Track hyvinvointituotteilla helpotusta lihas- ja nivelkipuihin

Back on Track tuotteet on kehitetty ikivanhojen aasialaisten hoitomuotojen, modernien tutkimusten ja ammattitaitoisen tekstiilinvalmistuksen tuloksena. Back on Track tuotteiden kangas on joko polyesteri- tai polypropyleenikangasta, jonka langat sisältävät keramiikkaa. Keramiikka heijastaa kehon lämmön infrapunan aaltopituudella, energiamuotona jolla tiedetään olevan kipua lieventävä vaikutus. Heijastuva lämpö vähentää lihasjännityksiä ja lisää verenkiertoa ja nopeuttaa paranemista.

Apua kipuun ja jäykkyyteen

Jäykälle selälle tai kipeille hartioille löytyy lievitys selkävyön, kaulurin tai niskasuojan avulla. Nivelkipu helpottuu niska- tai polvisuojan avulla. Vaihtoehtoja on useita. Ihmisten tuotevalikoimasta löytyvät mm. pohjalliset ja sukat, alusasut, lyhyt- ja pitkähihaiset T-paidat, jopa tyynyliinat, lakanat ja petauspatjat. Kokeile luonnollista ja turvallista tapaa helpottaa kipuja.

Tuotteen käyttö

Back on Track tuotteita on erityisen hyvä käyttää verryttelyssä, treenauksessa tai lenkillä. Kangas tuntuu miellyttävältä ja lämmittää mukavasti. Tuotteita voidaan käyttää apuna lämmitettäessä lihaksistoa ennen harjoituksia. Lämmittäessään ne ehkäisevät rasitus- ja revähdysvammojen syntyä.

Tuotteet myymälästämme

Ihmistuotteista yleisimmät nivelsuojat, sukat, käsineet, kaulurit, huivit, minipeitot ym. löytyvät myymälästämme. Koko tuotevalikoima tilattavissa, samoin kuin kaikki hevostuotteet.

Halutessasi voimme toimittaa tuotteet myös postitse kotiisi.

Aukioloajat:
ma – to    9 – 19
pe sopimuksen mukaan

040 643 2772

Koirien-Hyvinvointikeskus-katu-näkymä
palveleva-myymala-1

Palveleva myymälämme

Lisää tuotteita liikkeessämme – tule tutustumaan!

Tervetuloa Koirien Hyvinvointikeskukseen!

Osoitteemme on Postikatu 10, Järvenpää, Apteekin korttelissa.
Katso täältä aukioloaikamme ja sijaintimme.

OTA YHTEYTTÄ

Seuraa meitä:

https://www.facebook.com/KoirienHyvinvointikeskus
https://www.instagram.com/koirienhyvinvointikeskus/